History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Kapitulationen till vardagslivet
Våra sjuka tankar om det vi kallar vardagslivet
Category: Comedy
Location: Stockholm
Followers (2)
Currently following. Unfollow
25x25_10281560 Picture?width=25&height=25
Image_nophoto
Type something about yourself


by Erik & Linus
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with PodOmatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
March 04, 2013 09:50 AM PST

Podcasten blir myndig i och med det förnämliga 18:e avsnittet. Vi pratar omklädningsrumsregler för tjejer kontra killar, Linus förlorar sig i Scientologi och vi funderar över våra hiphop-dagar. Det och mycket mer i det 18:e avsnittet!

February 24, 2013 05:45 AM PST

Avsnitt 17 tar upp följande smaskiga ämnen: Harlem shake, Religion, Melodifestivalen och tjejfester. Låter det bra? Härligt. Då kör vi!

February 17, 2013 07:14 AM PST

Kapitulationen till vardagslivet är tillbaka med sitt 16:e avsnitt! Alla hjärtans dag har passerat och diskuteras därför flitigt, vi pratar också sviniga ungdomar, smink och retuscherade bilder och mycket annat SMARRIGT!

February 12, 2013 09:39 AM PST

Vi är tillbaka, och det med ett BRUTALT avsnittsnamn och ett OTROLIGT roligt avsnitt. Vi pratar höggraviditet, tatueringsångest och mycket annat smaskigt. Nu kör vi!

February 03, 2013 06:39 AM PST

Kapitulationen till vardagslivet är tillbaka med sitt 14:e avsnitt och vi diskuterar bland annat den storsäljande boken 50 shades of grey, filmatiserad kärlek och snygga namn. Det och mycket mer i detta fjortonde avsnitt, in och lyssna!

January 26, 2013 11:00 PM PST

I och med avsnitt 13 så har vi ju kommit in i tonåren. Vi firar det på bästa sätt med ett rent sagt hysteriskt avsnitt som innefattar allt ifrån Linus skamliga skäggväxt till Eriks tvångsmässiga sjungande i gymduschen. Ni vill inte missa det här avsnittet, vi lovar er. LYSSNA!

January 21, 2013 10:31 AM PST

Avsnitt 12! Linus har återhämtat sig från vinterkräksjukan och verkar ha vilat sig i riktigt bra form. Häng med när vi diskuterar just vinterkräksjukan, porrartiklar och otillåtna preparat! NU KÖR VI!

January 13, 2013 06:30 AM PST

Så var vi framme vid det elfte avsnittet av Kapitulationen till vardagslivets eminenta podcast. Hur ska fördelningen av personlighet kontra utseende egentligen se ut för att det ska vara flickvänsmaterial? Och VARFÖR är det så många som ignorerar äldre människor och fullständigt skiter i att hjälpa dem på traven? Vi tar även upp det mörkaste ämnet av dem alla, nämligen döden. Håll till godo!

January 06, 2013 08:20 AM PST

ÄNTLIGEN är vi tillbaka. I vårt tionde avsnitt försöker vi, som så många gånger förut, att analysera ämnen och frågor som vi egentligen inte kan någonting om. Bland annat snackar vi omklädningsrumsetikett och generationsskillnader, det och MYCKET mer i det tionde avsnittet av Kapitulationen till vardagslivet.

December 23, 2012 05:13 AM PST

I avsnitt nio försöker vi snacka jul, det går sådär, men det blir mycket annat trevligt. Vi försöker ge oss på det omöjliga diskussionsämnet religion, blickar tillbaka på året som gått och sätter upp mål för 2013. Följ med på det sista avsnittet år 2012!

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes